Jij bent toch ook uniek?

Alleen al daarom verdien je een behandeling op maat, 
helemaal afgestemd op jou in het bijzonder!

Op onze prachtige aarde wonen inmiddels ruim zeven miljard mensen. Geen enkele mens van dit gigantische aantal is hetzelfde...iedereen is uniek.

Niet alleen het uiterlijk of het karakter maakt iemand uniek. Ook de diversiteit aan klachten, hoe deze tot uiting komen en de beleving daarvan geven aan hoe bijzonder verschillend we allemaal zijn. En dit gegeven is nu net de reden waarom homeopathie zo'n prachtige natuurgeneeswijze is!

Een homeopathisch geneesmiddel stimuleert het zelfgenezend vermogen. Lichamelijke, emotionele of mentale klachten die ontstaan zijn, verminderen of verdwijnen indien het evenwicht in jou weer wordt hersteld. Dàt is behandelen van binnenuit, zonder bijwerkingen, zonder symptoombestrijding, zacht èn duurzaam.

Tijdens een homeopathische behandeling sta jij als mens in z'n geheel centraal!  Door een compleet beeld te vormen van jouw uniekheid, wordt het best passende homeopathische middel gekozen.

"Ik sta te trappelen om een bijdrage te leveren aan jouw gezondheid, 

zodat ook jij als een vitaler mens verder door het leven gaat."

Homeopathie is voor iedereen!

 

Homeopathie gaat over ziekte en gezondheid in de breedste zin van het woord. Juist daarom is het geschikt voor alle leeftijden en de meeste gezondheidsklachten. Denk aan menstruatie- en overgangsklachten, astma, spijsverteringsproblemen, migraine en huidklachten. Maar ook slaapproblemen, angsten, depressies en concentratieproblemen zijn met homeopathie te verbeteren.

Vraag jij je af of jouw klacht met homeopathie behandeld kan worden? Stuur dan een mail of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsconsult.

S61672-website.jpg

Kinderen zijn meer dan welkom!

 

Kinderen zijn de toekomst van onze mooie aarde en verdienen het om lekker in hun vel te zitten en vitaal op te groeien tot leuke en gezonde volwassen mensen.

Ook kinderen moeten in hun -vaak nog prille- leventje gebeurtenissen verwerken. En net als bij volwassenen is dat niet altijd even makkelijk. Denk bijvoorbeeld aan het krijgen van een broertje of zusje, voor het eerst naar school of naar een nieuwe school, een scheiding waarbij het kind een gevoel heeft te moeten kiezen of het overlijden van een dierbare. Dit soort ervaringen kunnen een kind flink uit evenwicht brengen, waardoor klachten kunnen ontstaan die niet duidelijk te herleiden zijn. Natuurlijk ligt er niet altijd een gebeurtenis ten grondslag of is deze niet duidelijk. Daarnaast kan er ook sprake zijn van erfelijke belasting of bijvoorbeeld hormoonschommelingen.

Veel ouders weten niet dat homeopathie veel voor hun kind kan betekenen. Maar door de benadering het kind als één geheel te zien en het zelfgenezend vermogen te stimuleren, is na de behandeling van bijvoorbeeld steeds terugkerende oorontstekingen, het kind ook rustiger, beter geconcentreerd en zit het lekkerder in z'n vel.

 

"Ik behandel niet de oorontsteking, maar het kind met oorontsteking"

Maak jij je zorgen om je baby, dreumes, peuter, kleuter, schoolkind of puber?

En herken jij je kind in onderstaande klachten?

 • problemen met borstvoeding
 • darmkrampjes
 • huilbaby
 • moeilijk tanden krijgen
 • huiduitslag zoals luieruitslag, berg, eczeem of acne
 • chronische verkoudheden, oorontstekingen, oogontstekingen
 • kinderziekten, zoals waterpokken, kinkhoest, mazelen en RS-virus
 • diarree, constipatie, misselijkheid en overgeven, reisziekte
 • allergieën, astma of hooikoorts
 • ontwikkelingsachterstand, zoals groeiachterstand en problemen met de motoriek
 • angsten
 • extreme verlegenheid, huilend naar school
 • gedragsproblemen, concentratieproblemen, depressies
 • bedplassen en broekpoepen

Laat mij helpen en neem contact op of maak een afspraak.

 

kind-op-bank-website.jpg
Voor een goede werking van deze website maken we gebruik van cookies.
Ok