IMG_5237kl.jpg

Wat fijn dat jij geïnteresseerd bent in mijn missie:

de wereld gezonder maken, al is het maar een klein beetje!

Deze roeping is ontstaan op m'n 35e, toen mijn dochter door een homeopathische behandeling weer lekkerder in haar vel kwam te zitten. Ik werd overrompeld en enorm enthousiast over de resultaten...en dat al binnen enkele dagen! Opgetogen schreef ik mij in voor een cursus EHBO met homeopathie. De informatie die ik toen als een spons opzoog, voelde als de waarheid, want dit is waar -naar mijn idee- ziekte en gezondheid over gaat!

Ben ik dan anti-regulier? Nee, integendeel! Ik ben ook nog werkzaam als microbiologisch analiste en weet wat infecties met mensen kunnen doen en daarbij is ook antibiotica niet voor niets ontdekt. De reguliere gezondheidszorg neemt een belangrijke plaats in in onze maatschappij, maar dat betekent niet dat holistische natuurgeneeswijzen -zoals klassieke homeopathie- niet ook een prominente plaats verdienen. Door het vergroten van de gezondheid is er ontzettend veel winst te behalen. Mensen zouden meer op de hoogte moeten zijn welke keuzen ze allemaal hebben op het gebied van ziekte en gezondheid, dàt is mijn tweede missie!

Ik heb ontzettend veel bewondering voor het menselijk lichaam, dat oneindig complex en veelzijdig is. Een leven lang, dag in dag uit, elke seconde, zijn er in het lichaam vele honderden processen actief die ervoor zorgen dat een lichaam wèrkt, dat het doet wat het moet doen, ongeacht of er slecht voor wordt gezorgd, het klappen heeft gehad of getraumatiseerd is...het doet altijd z'n best! Mijn grote respect voor het lichaam, dat al die processen zo ingenieus samenbrengt, heeft mede voor het besef gezorgd dat het niet zo gek is dat er klachten ontstaan als het lichaam uit balans is. Voor mij was dat reden genoeg om naar mijn hart te luisteren en de opleiding tot klassiek homeopaat te gaan volgen, die ik met succes op de HVNA heb afgerond.

 

Wat kan je van mij verwachten?

In mijn mooie praktijk in de wijk Langerak ben jij degene die centraal staat. Ik neem de tijd voor je, luister goed om jou ècht te begrijpen. Door mijn open houding, krijg jij de ruimte om te vertellen en ik krijg daarom ook vaak te horen van mijn patiënten dat alleen dit al als heel bevrijdend wordt ervaren. Het analyseren van jouw verhaal om tot een goed geneesmiddel te komen, is een hele puzzel. Maar ik hou van puzzelen...en ik zal mij daarom altijd inzetten om de puzzel zo goed mogelijk op te lossen.

Mijn missie om de wereld een klein beetje gezonder te maken, betekent dat ik een bijdrage wil leveren aan dat jij weer fit opstaat en de dag met een lach begint...dat je creatiever wordt in je denken en het gevoel hebt de wereld aan te kunnen...dat je eindelijk van die hoofdpijn of die steeds terugkerende blaasontsteking af bent...dat de ogen van je kind weer twinkelen, je baby weer ontspannen gaat slapen en je dochter van 13 niet aan de pil hoeft vanwege heftige menstruatie...

Doe je mee met mijn missie?

IMG_5115kl.jpg
sec-quotes3.png

De communicatie met Christel ervaar ik als prettig. Ze is duidelijk en stelt verhelderende vragen, op een fijne en gestructureerde manier. Ze geeft uitleg. En ze is zorgvuldig, ze wilt merkbaar graag ‘het beste’ doen. De consulten heb ik als prettig, positief en professioneel ervaren en dat gaf mij vertrouwen in de behandeling. 

Canva_-_Edelweiss_Flower_in_the_Garden.jpg

Petra Völlink

sec-quotes3.png

Voor mij was homeopathie een nieuwe wereld. Ik wist niet wat mij te wachten stond en wat ik moest verwachten, laat staan mijn dochter. Bij binnenkomst voelde het gelijk goed. Christel is erg open en bekwaam. Ook mijn dochter wist ze gelijk op haar gemak te stellen.

orchidee.jpg

Moeder van dochter (12)

Voor een goede werking van deze website maken we gebruik van cookies.
Ok